Τα νέα των μελών μας

Dassia Chandris Hotel: Νέα εποχή στο ξονοδοχείο με την δημιουργία του C Spa

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο ξενοδοχείο DASSIA CHANDRIS του ομίλου Χανδρή λειτουργεί το νέο πολυτελές κέντρο ευεξίας και αναζωογήνησης  C spa” .

Το νέο spa διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και  περιλαμβάνει: χώρο υποδοχής, αποδυτήρια, καμπίνες θεραπειών, και χώρο “Thermal suites” με Sauna,  Hammam-steam bath και jacuzzi με ελεύθερη χρήση για τους πελάτες του spa.

Οι επισκέπτες του spa, με την φροντίδα των έμπειρων αισθητικών, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει και να απολαύσουν θεραπείες προσώπου, σώματος, μασάζ, υπηρεσίες περιποίησης άκρων καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα ομορφιάς,  ευεξίας και χαλάρωσης.

Όλες οι περιποιήσεις και θεραπείες γίνονται με τα διεθνούς φήμης προιόντα της Apivita, τα οποία διατιθενται και στο κατάστημα προιόντων (spa shop).

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο