Τα νέα των μελών μας

Daios Cove Luxury Resort & Villas: Προνομιακή πρόσβαση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (EHMA) στη διαδικτυακή εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης Lobster Ink μέσω του Swiss Alpine Center

 

undefined    undefined

 

Η αποστολή Ελλάδος – Κύπρου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) αναγνωρίζοντας τη σημασία και την ουσιαστική συμβολή των ξενοδοχείων και του τουρισμού στην οικονομία και τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας, αποκτά για τα μέλη της προνομιακή πρόσβαση στην διαδικτυακή εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης Lobster Ink μέσω του Swiss Alpine Center, διαθέσιμη σε στελέχη για πρώτη φορά. 

Η ΕΗΜΑ με γνώμονα τον πρωταρχικής σημασίας ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού, προωθεί την πρωτοβουλία αυτή για Ποιοτική Κατάρτιση Προσωπικού και στελεχών, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών του κλάδου και όραμα «Επενδύστε στους ανθρώπους σας».  

undefined

Γιατί το Lobster Ink και το Swiss Alpine;

– H Lobster Ink που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας προσφέρει μια διαδικτυακή τεχνολογία μάθησης με βραβευμένο περιεχόμενο που παρέχεται σε ένα ειδικό σύστημα διαχείρισης.

 – Η Lobster Ink ανταποκρίνεται στις ανάγκες μεγάλων εταιρειών φιλοξενίας για πάνω από 20 χρόνια.

– Η Lobster Ink περιέχει πάνω από 180 προγράμματα που αποτελούνται από 1.570 σειρές συνολικής διάρκειας 200+ ωρών

– Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένοι σπουδαστές σε 140 χώρες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την Lobster Ink.

– Κανονικά τα προγράμματα Lobster Ink ήταν διαθέσιμα μόνο σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Τώρα, μέσω της Swiss Alpine διατίθενται σε ανεξάρτητα και μικρομεσαία ξενοδοχεία. 

undefined

H ΕΗΜΑ εν συντομία

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας που στοχεύει στην βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης. Απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές φημισμένων Ξενοδοχείων.    

Alpine Center εν συντομία

Η ελβετική Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Τουρισμού, Alpine Center, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1987 και τα τελευταία 34 χρόνια έχει προσελκύσει σπουδαστές από πάνω από 70 χώρες. Από το 2012 τα προγράμματα σπουδών της Alpine Center προσφέρονται στην Ελλάδα στο City Unity Education Group.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο