Τα νέα των μελών μας

Daios Cove Luxury Resort & Villas: O κ. Πάνος Αλμυράντης, νέος Πρόεδρος της αποστολής EHMA Ελλάδος – Κύπρου

undefinedundefined

 

Την θέση του νέου προέδρου (NationalDelegate) του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) για την αποστολή Ελλάδος – Κύπρου αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Αλμυράντης.

Ο κ. Αλμυράντης ευχαριστεί θερμά τον προκάτοχό του κο. Στέφανο Στεφάνου, του οποίου η επιτυχημένη εννεατής θητεία του χαρακτηρίστηκε από ήθος, επιμονή, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα πάνω στην εξέλιξη του οράματος του συνδέσμου για τον χώρο του τουρισμού.

Ο κ. Πάνος Αλμυράντης, είναι Γενικός  Διευθυντής του 5* resort«Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη από το 2010. Έχει ακαδημαϊκό υπόβαθρο με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ κατά την διάρκεια της πορείας του στον κλάδο έχει αναλάβει την διεύθυνση ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα έχει βραβευτεί με την διάκριση του «Ευρωπαίου Διευθυντή».

Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Αλμυράντης ανέφερε ότι θα κινηθεί με γνώμονα την δημιουργικότητα και την αμεσότητα, ενώ θα επιδιώξει την εξωστρέφεια και συνεργασία με όλες τις πλευρές με μοναδικό στόχο την ενίσχυση και την προσφορά στους ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με τον τομέα του τουρισμού.

undefined

 

HΕΗΜΑ εν συντομία

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας. Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων στοχεύει στην βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες.

Η ΕΗΜΑ απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές φημισμένων Ξενοδοχείων. Τα Μέλη συναντιούνται κάθε χρόνο στην Γενική Συνέλευση η οποία γίνεται σε μία χώρα – μέλος.  Συζητούν θέματα εργασίας του Συνδέσμου και τις τάσεις που αναδεικνύονται, αναπτύσσονται και επηρεάζουν την Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία. Καλεσμένοι ομιλητές αναπτύσσουν στους παριστάμενους ποικίλα θέματα.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο