Τα νέα των μελών μας

Daimler: Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition: Ο ελληνικός τουρισμός βρήκε το αστέρι του

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις υπηρεσίες μετακίνησης, το πιο περιζήτητο όχημα μεταφοράς προσώπων των τελευταίων ετών, έχει μεταφέρει χιλιάδες επισκέπτες σε όλους σχεδόν τους ελληνικούς προορισμούς, αποκαλύπτοντάς τους τα εντυπωσιακά τοπία της χώρας μας. Το εννιαθέσιο της Mercedes-Benz που έγινε σημείο αναφοράς στις υπηρεσίες μετακίνησης, επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ για να προσφέρει την απόλυτη VIP εμπειρία.

Το Vito Tourer είναι ήδη αναγνωρισμένο για τα ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, τα εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης για την κατηγορία και την απαράμιλλη ποιότητά του. H νέα, ειδική έκδοση Dark Edition, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη. Πώς; Αναβαθμίζοντας σημαντικά τον ήδη εντυπωσιακό προκάτοχό του.

undefined

Βασισμένο στην έκδοση Vito Tourer PRO 110 CDI Extra Long και σε μαύρο μεταλλικό χρώμα OBSIDIAN, το Dark Edition δίνει περισσότερη έμφαση στον premium χαρακτήρα του οχήματος. Μάλιστα, για την ταχύτερη και πιο άνετη πρόσβαση των επιβατών στο εσωτερικό του οχήματος, το νέο Dark Edition διατίθεται πλέον με δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες, αριστερά και δεξιά.

Ο νέος, αποδοτικός 4κύλινδρος κινητήρας diesel, κυβισμού 1.749cc και απόδοσης 102hp προδιαγραφών Euro 6d-temp, διασφαλίζει ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση, προσφέροντας την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Το Vito Tourer Dark Edition είναι εξοπλισμένο με πλειάδα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης όπως το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων CROSSWIND ASSIST, το σύστημα ανίχνευσης προσοχής ATTENTION ASSISTκαι το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα HILL-START ASSIST.

undefined

Στο εσωτερικό του οχήματος, η επένδυση από μαύρο, τεχνητό δέρμα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας, ενώ τα καθίσματα μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση χρήσης με τη δυνατότητα αντιστροφής της μεσαίας σειράς. Την ίδια στιγμή, το σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC με επιπρόσθετη μονάδα κλιματισμού χώρου επιβατών φροντίζει για την ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος.

Επειδή, όμως, μιλάμε για τον ηγέτη στις υπηρεσίες μετακίνησης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη μεγάλη χωρητικότητά του. Ο χώρος αποσκευών είναι εντυπωσιακά ευρύχωρος και χάρη στις πρακτικές δυνατότητες αποθήκευσης, τα πάντα βρίσκουν τη θέση τους. Έτσι, όχι μόνο μπορεί να μεταφέρει έως και 9 επιβάτες αλλά ταυτόχρονα προσφέρει άπλετο χώρο για τις αποσκευές τους.

undefined

Μέσα από το νέο Vito Tourer Dark Edition επιτυγχάνεται απόλυτα o διπλός στόχος της Mercedes-Benz: αφενός να δημιουργήσει ένα όχημα που θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία της ελληνικής τουριστικής αγοράς και αφετέρου να προσφέρει σε κάθε επιβάτη, άνεση και πολυτέλεια που παραπέμπει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Με τις χρηματοδοτικές προτάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τον τουριστικό κλάδο και προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη, η απόκτηση του Vito Tourer Dark Edition είναι πιο εφικτή από ποτέ, ενώ γίνεται ακόμα πιο δελεαστική χάρη στα ακόλουθα προνόμια:

• Ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Star Credit» με ονομαστικό επιτόκιο 5,5%, χαμηλή προκαταβολή, εκτενή διάρκεια δανείου και ασφάλιση Mercedes-Benz Insurance μέσω Allianz.
• Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης εποχικών δόσεων για επαγγελματίες με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου, τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα.
• Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης έως και 3 χρόνια.
• Δυνατότητα χρηματοδότησης υπηρεσιών Ασφάλισης, Επέκτασης Εγγύησης και Συντήρησης μαζί με το δάνειο του αυτοκινήτου.

Ο ιδανικός συνεργάτης σάς περιμένει στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz, ετοιμοπαράδοτος και σε προνομιακή τιμή.

Περισσότερα στο: www.mb4.me/VitoDark

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο