Τα νέα των μελών μας

ΔΑΑ: Αυτά τα Χριστούγεννα “Ταξίδεψε για ένα παιδί”

undefined

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, το αεροδρόμιο της Αθήνας και οι εταιρείες του Ομίλου LufthansaAustrian AirlinesLufthansa και SWISS αγκαλιάζουν τις ανάγκες των παιδιών που βοηθά η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

Στο πλαίσιο του διευρυμένου κοινωνικού ρόλου του και με στόχο να καλυφθούν οι σημαντικές ανάγκες των παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια, o Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα προσφέρει στο «Μαζί για το Παιδί» ένα ευρώ για κάθε παιδί που θα ταξιδέψει τα Χριστούγεννα με μία από τις πτήσεις των Lufthansa, Austrian Airlines και Swiss. 

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν μέσα από τη συγκεκριμένη δράση την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο https://www.supportmazi.gr/flyforachild 

undefined

Με αφορμή την πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ταξίδεψε για ένα Παιδί», η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: 

«Η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής μας, με δράσεις που διαρκώς ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε. Μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός  ότι αυτά τα Χριστούγεννα, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε μια πολύ ουσιαστική ενέργεια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τον εξαιρετικό αεροπορικό συνεργάτη μας, τον όμιλο Lufthansaκαι συγκεκριμένα, τις εταιρείες Lufthansa, AustrianAirlinesκαι SWISS. Στη σημερινή ιδιαίτερα σκληρή πραγματικότητα, τα παιδιά συχνά είναι ο τελικός και ο πιο ανήμπορος αποδέκτης των δύσκολων προβλημάτων με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά μια οικογένεια. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στηρίζει έμπρακτα το εξαιρετικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και ευχόμαστε, μαζί με κάθε μικρό επιβάτη μας, να «ταξιδέψει» το χαμόγελο και η ελπίδα σε κάθε παιδί που ζητά σήμερα τη βοήθειά μας.» 

Όπως επίσης σχολίασε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa: 

«Η εταιρική ευθύνη, η κοινωνική δέσμευση να ανταποκρινόμαστε στις ευθύνες μας απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής του Ομίλου Lufthansa. Eίναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συμμετέχουμε σε αυτή τη πρωτοβουλία με σκοπό την ενίσχυση του σπουδαίου έργου της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”. Είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά θα «πετούν» κυρίως από χαρά κι αισιοδοξία. Φέτος τα Χριστούγεννα, ας μη λείψει το χαμόγελο από κανένα παιδικό πρόσωπο». 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ανέφερε: 

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τον Όμιλο Lufthansa και συγκεκριμένα τις εταιρείες Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS που θα είναι το διάστημα των εορτών «συγκυβερνήτες» στο έργο μας. Προορισμός μας είναι η ευτυχία των παιδιών και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Με τις δράσεις μας αγκαλιάζουμε περισσότερα από  30.000 παιδιά σε όλη τη χώρα και μέσω των υπηρεσιών της Γραμμής 115 25 και του Συμβουλευτικού μας Κέντρου είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει δυσκολία. Χαίρομαι που ο σκοπός και ο προορισμός μας είναι κοινός. Γιατί η ευτυχία των παιδιών μας «ταξιδεύει»». 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο