Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotlels: Η Cyan Group στηρίζει την Μ.Κ.Ο Clean Hand

 

 

Αντικείμενο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Καθαρά Χέρια» από το 2012, είναι η συλλογή υπολειμμάτων σαπουνιού. Mε την βοήθεια της ανακύκλωσης, μετατρέπονται σε νέα σαπούνια και προωθούνται σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας (World Health Organization) με στατιστικά στοιχεία αναφέρει ότι, το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι μπορεί να μειώσει τα ποσοστά θνησιμότητας από διάρροια κατά σχεδόν 50% και από τις οξείες λοιμώξεις του αναπνευστικού κατά 25%.

Το πλύσιμο των χεριών  με σαπούνι, και όχι μόνο με νερό,  θα μπορούσαν να μειώσουν τα ποσοστά των ασθενειών σε όλο τον κόσμο σχεδόν κατά το ήμισυ και να σώσει από  το θάνατο πάνω  800.000  παιδιά κάτω των 5 ετών!

Τα «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» είναι η πρώτη οργάνωση αυτού του είδους στην Ελλάδα.

Ο όμιλος Cyan Hotels ελπίζει τα «Καθαρά Χέρια» να αποκτήσουν ακόμη περισσότερους υποστηρικτές ώστε να συνεχίσουν το σημαντικό κοινωνικό τους έργο.

Πέρα των ανωτέρω, τα ξενοδοχεία του ομίλου Cyan Hotels συμμετέχουν επίσης στο διεθνές Πρόγραμμα «GREEN KEY» («ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙ») καλύπτοντας τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, την ποιότητα της τροφής και των ποτών, τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου και επιπλέον την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο