Τα νέα των μελών μας

Cyan Group Of Hotels: Βράβευση ξενοδοχείου της Cyan Group Of Hotels

undefined

 

Η TUV HELLAS (TUV NORD) επιθεώρησε και πιστοποίησε το ξενοδοχείο της Cyan Group of Hotels APOLLONIA BEACH RESORT & SPA ΓΙΑ ΤΟ 22.000 :2005 που βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων.

Η πιστοποίηση αφορούσε την παρασκευή και διάθεση γευμάτων στα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου. Το APOLLONIA BEACH RESORT & SPA πιστοποιήθηκε επίσης με το ISO 9001:2008 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και με το ISO 14001:2004 δια την περιβαλλοντική πολιτική.

Το APOLLONIA BEACH RESORT & SPA εφαρμόζει πράσινη στρατηγική η όποια διαχέεται σε όλους τους τομείς. Προσεκτικές κινήσεις που συμπεριλαμβάνουν ημερησίους ελέγχους για τυχόν διαρροές, προγραμματισμένη αλλαγή λινών, χρήση ειδικού κλειδιού κάρτας για αυτόματη διακοπή ρεύματος, λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης, προσεκτική διαχείριση απορριμμάτων. Επίσης διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στην φύση.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο