Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Βράβευση Ξενοδοχείου της Cyan Group of Hotels

undefined

 

Δύο διακρίσεις από την ταξιδιωτική εταιρεία TUI έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού του Apollonia Resort & spa για υψηλής ποιότητας οικογενειακές διακοπές και παράλληλα, για την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο απονεμήθηκαν τα βραβεία TUI Family Champion 2018 και TUI Environmental Champion 2018.

undefined

Το βραβείο TUI Family Champion 2018 είναι ένα καινούργιο βραβείο ποιότητας που δημιουργήθηκε από την TUI για τα οικογενειακά ξενοδοχεία.

Το Apollonia Resort & spa είναι ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που το απέκτησαν, αποσπώντας – μεταξύ άλλων κριτηρίων ποιότητας και ασφάλειας – άριστη βαθμολογία στις αξιολογήσεις οικογενειών / τουριστών, με βασικό κριτήριο το πόσο φιλικό στα παιδιά είναι το ξενοδοχείο.

undefined

 

Η δεύτερη, εξίσου σημαντική διάκριση για το Apollonia Resort & spa είναι το βραβείο TUI Environmental Champion 2018. Tα βραβεία Environmental Champion απονέμονται ετησίως από το 1996 από την TUI στα ξενοδοχεία που διακρίνονται για τις πρακτικές τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα υποψήφια ξενοδοχεία διαθέτουν έγκυρο Πιστοποιητικό Βιωσιμότητας αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Βιώσιμου Τουρισμού (GSTC). Βασικό κριτήριο για τη διάκριση των ξενοδοχείων είναι επίσης οι αξιολογήσεις των επισκεπτών σε σχέση με τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις.

Με τις δύο αυτές διακρίσεις το Apollonia Resort & spaαναδεικνύεται ως κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές, ένα ξενοδοχείο απόλυτα φιλικό στα παιδιά, αλλά και στο φυσικό περιβάλλον.

Το Apollonia Beach Resort & Spa είναι μέλος του Cyan Group of Hotels που ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπεί τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa-5* αστέρων με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach– 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa- 5* αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 υπαλλήλους στο προσωπικό του. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και την Σητεία.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο