Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Συμμετοχή του ομίλου Cyan Group of Hotels στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»

undefined

 

Το «Let’s do it Greece» απoτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας, η οποία οργανώνεται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από την εκπαίδευση. Ο σκοπός της δράσης αυτής είναι η ένωση όλης της χώρας μέσα από εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

undefined

Στο πλαίσιο της εθελοντικής αυτής δράσης συμμετέχει και ο Όμιλος Cyan group of hotels. Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Sitia Beach City Resort & Spa σε συνεργασία με τους πολίτες της περιοχής συμμετείχαν στον καθαρισμό και στην ανάδειξη του Άλσος «Χλουβεράκη», στα κόκκινα, δίπλα στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες καθάρισαν την περιοχή και φύτεψαν αρωματικά φυτά και τριανταφυλλιές. Επιπλέον, προχώρησαν σε χορτοκοπτικές εργασίες γύρω από τα δέντρα στο τμήμα του περιφερειακού δρόμου προς τη κατεύθυνση του αεροδρομίου. Τα ξενοδοχεία Apollonia Beach Resort & Spa και το Santa Marina Beach του ίδιου ομίλου, συμμετείχαν μαζί με τους πελάτες των ξενοδοχείων και μαζί με τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Γαζίου και της Τυλίσου στον καθαρισμό των παραλιών της περιοχής.

undefined

Apollonia Beach Resort & Spa

Cyan group of hotels
40 years of experience

Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 και διαθέτει στον όμιλο της 3 ξενοδοχεία. Tο Apollonia Beach Resort & Spa 5*με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort 5*με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 άτομα προσωπικό. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία, στο νησί της Κρήτης.

undefined


Στοιχεία
Eπικοινωνίας: 

Cyan group of hotels
Γάζι, Τ.Κ. 71414
Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλέφωνο: +30 2814 266000
Fax: +30 2810 821433
E-mail: marketing@cyanhotels.com
Ιστοσελίδα: http://www.cyanhotels.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο