Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Συμμετοχή της εταιρίας μας στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

undefined

 

Τα Apollonia Beach Resort & Spa, Sitia Beach City Resort & Spa και το Santa Marina Beach διοργάνωσαν μια μικρή έκθεση για την άγρια φύση της Κρήτης με πληροφορίες σχετικά με τα ενδημικά ζώα του νησιού και πώς μπορεί κάποιος να προστατεύει την φύση στις διακοπές του.

Επίσης, τα παιδιά στo Mini Club ζωγράφισαν εικόνες για αυτό το γεγονός και μίλησαν για την προστασία των ζώων και τις φύσης στην Κρήτη.

undefined

Το Apollonia Beach Resort & Spa και το Santa Marina Beach διοργάνωσε επίσης μια εκδρομή για να συμμετάσχει στην απελευθέρωση των αγρίων πτηνών (9 γύπες) από τον Ελληνικό Οργανισμό για την φροντίδα της άγριας ζωής www.ekpaz.gr στο βουνό Γιούχτας κοντά στο Ηράκλειο.

undefined

Αυτά τα πουλιά βρέθηκαν σε διάφορα μέρη της Κρήτης, δηλητηριασμένα, χτυπημένα ή εξαντλημένα και αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από τους συνεργάτες του ΕΚΠΑΖ στο νησί, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο στην Αίγινα για την πλήρη αποθεραπεία τους. Σήμερα, τα πουλιά αυτά χαίρουν άκρας υγείας και ήρθε η ώρα να επανενταχτούν στο φυσικό τους περιβάλλον.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο