Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Πιστοποίηση και για τα τρία ξενοδοχεία της “CYAN GROUP OF HOTELS”

Συγκεκριμένα το Apollonia beach resort & Spa, το Santa Marina beach στην Αμμουδάρα και το  Sitia beach city resort & Spa έθεσαν  σε εφαρμογή μέτρα προκειμένου να παρέχουν σε όσους πάσχουν από αλλεργίες, υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου, και ως εκ τούτου βραβεύτηκαν με την σφραγίδα ποιότητας ECARF για προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές προς τις αλλεργίες. Αποτελούν δε τα πρώτα ξενοδοχεία στην Κρήτη που λαμβάνουν αυτή την διάκριση.

Η εταιρία μας πάντα πιστή στο ραντεβού της μοντέρνας και αξιόπιστης φιλοξενίας, ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα των καιρών προκειμένου να διατηρεί πάντα ζεστή την σχέση της με τους πελάτες που μας τιμούν  και εμπιστεύονται στα χέρια μας τις διακοπές τους, αναμένουν  δε τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και υπηρεσιών και είναι υποχρέωση μας σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή να προσπαθούμε λίγο περισσότερο.

«Ένας στους τρεις Ευρωπαίους επηρεάζεται από μία ή περισσότερες αλλεργίες, και τα ποσοστά συνεχώς αυξάνονται. Οι αλλεργίες αποτελούν ένα βαρύ φορτίο, ειδικά όταν ταξιδεύουν, καθώς τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, συχνά δεν είναι επαρκώς ενημερωμένα σχετικά με τις ανάγκες των αλλεργικών ατόμων. Με σχετικά απλές και έξυπνες επιλογές, το ξενοδοχείο μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του αλλεργικού επισκέπτη σε σημαντικό βαθμό», εξηγεί ο Δρ. Μιχάλης Π. Μακρής, Ειδικός Αλλεργιολόγος, και Πρέσβης του Ιδρύματος ECARF στην Ελλάδα.                               
Tο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Έρευνας για τις Αλλεργίες ECARF, αποτελεί το μόνο επίσημο πανευρωπαϊκά, μη κερδοσκοπικό φορέα που παρέχει την αντίστοιχη πιστοποίηση με αυστηρά επιστημονικά καθορισμένα κριτήρια”.

Τα Apollonia beach resort & Spa, το Santa Marina beach στην Αμμουδάρα και το Sitia beach city resort & Spa έχουν προσαρμόσει τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με τα επιστημονικά κριτήρια που καθορίζονται από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF) και τώρα καλύπτουν τις ανάγκες των αλλεργικών ατόμων που έχουν ευαισθησία στα ακάρεα της σκόνης, τρίχες ζώων, ορισμένα φυτά ή συγκεκριμένα προϊόντα διατροφής. Τα φιλικά προς τις αλλεργίες δωμάτια διαθέτουν λεία δάπεδα, επίσης τα στρώματα έχουν υποστεί βιοκαθαρισμό “POTEMA MATTRESS CLEANING” με αποτέλεσμα να εξαφανίζει τα ακάρεα για τουλάχιστον 9 μήνες. Τα πατώματα καθαρίζονται με ηλεκτρικές σκούπες, που είναι εξοπλισμένες με ειδικά φίλτρα, για πιο διεξοδική απομάκρυνση των αλλεργιογόνων. Επιπρόσθετα, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν εκτός από το παραδοσιακό Κρητικό πρωινό, επιλογές γευμάτων και πρωινού σε μπουφέ φιλικά προς τις αλλεργίες συμπεριλαμβανομένων: ποικιλίες δημητριακών χωρίς ξηρούς καρπούς, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα ελεύθερα λακτόζης, γάλα και γιαούρτι σόγιας καθώς και παράγωγα κρέατος και ψωμί ελεύθερο γλουτένης. Τα προϊόντα διατροφής και τα συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, όπως τα καρύδια, τα αμύγδαλα, το σέλινο ή το αγελαδινό γάλα επισημαίνονται σαφώς. Το προσωπικό της κουζίνας και του σέρβις έχουν εκπαιδευτεί ώστε να  παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την καταλληλότητα η μη των εδεσμάτων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο