Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Πιστοποίηση για όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Cyan Group of Hotels

undefined

 

To Apollonia Beach Resort & Spa, το Santa Marina Beach Hotel στην Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία, όλα ξενοδοχεία του ομίλου Cyan Group of Hotels, πέρασαν επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του χρυσού βραβείου “Travelife Gold”. 

Το Travelife αποτελεί διεθνή πιστοποίηση για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις με υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης και πιστοποίησης.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, αξιολογούνται μεμονωμένα και κατατάσσονται ανάλογα με την απόδοση τους. Αυτές με τις καλύτερες επιδόσεις διακρίνονται από το Travelife

undefined

undefined

Η βράβευση απαιτεί την εφαρμογή πολλών κριτηρίων όπως π.χ. ανακύκλωση, εξοικονόμηση ενέργειας και νερού αλλά και την εφαρμογή εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο