Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Διάκριση για τον όμιλο Cyan Group of Hotels

undefined

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο όμιλος Cyan group of hotels διακρίθηκε στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2018”, στην κατηγορία «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες» στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Συμμετείχαν πάνω από 500 επιχειρηματίες και στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, μέλη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

undefined

 

Η αξιολόγησή των επιχειρήσεων γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η εταιρική και κοινωνική ευθύνη.

undefined

Η Cyan group of hotels  ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπεί τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa – 5* αστέρων με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach– 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa – 5* αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 υπαλλήλους στο προσωπικό του. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και τη Σητεία.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο