Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Διάκριση για την Cyan Group of Hotels στα «Diamonds of the Greek Economy 2017»

undefined

 

Ο όμιλος Cyan Group of Hotels βραβεύτηκε στην τελετή του ετήσιου φόρουμ «Diamonds of the Greek Economy 2017».Την εκδήλωση διοργάνωσε την Τρίτη 4 Ιουλίου ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα, υπό την υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ. 

Στο event παραβρέθηκε πλήθος επιχειρηματικού κόσμου, πολιτικοί και πρόεδροι επιμελητηρίων, που παρακολούθησαν τη βράβευση 40 επιχειρήσεων – διαμάντια οι οποίες ξεχώρισαν ανάμεσα από 300 εταιρείες. 

undefined

Τα κριτήρια για την βράβευση των επιχειρήσεων ήταν η ανάπτυξή τους μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, η έντονη εξωστρέφεια, ο σεβασμός στο ανθρώπινο δυναμικό τους, καθώς και η συνολική προσφορά τους στην οικονομία της χώρας. Για άλλη μια φορά η Cyan Group of Hotels βραβεύεται για το σύνολο των επιχειρηματικών της κινήσεων.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο