Τα νέα των μελών μας

Crowne Plaza Athens City Centre: Κάθε χρόνο και περισσότερες διακρίσεις για το νεότερο πεντάστερο της Αθήνας

Ο μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων παγκοσμίως Intercontinental Hotels Group ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων “Quality Excellence Award” για το 2010. Το βραβείο αυτό αφορά ξενοδοχεία μέλη του ομίλου που κατέχουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας παροχών, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα τόσο των κρυφών ελέγχων (mystery guests) που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση όσο και της ικανοποίησης των πελατών που υπολογίζεται μέσω των ερωτηματολογίων τα οποία συμπληρώνονται και αποστέλλονται κατευθείαν στα κεντρικά γραφεία της Intercontinental Hotels Group.

Το Crowne Plaza Athens City Centre βραβεύτηκε και φέτος αποτελώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του ομίλου ανάμεσα σε περισσότερα από 900 ξενοδοχεία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Το Crowne Plaza Athens City Centre βραβεύτηκε επίσης από την έγκυρη ταξιδιωτική σελίδα Trip Advisor με το “Certificate of Excellence” έχοντας επιτύχει άριστη βαθμολογία. Η ανωτέρω αναγνώριση είναι αποτέλεσμα των σχολίων και των βαθμολογιών των  επισκεπτών της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο