Τα νέα των μελών μας

Cretan Malia Park: Tui Umwelt Champion 2010

Τα ξενοδοχεία του ομίλου SBOKOS HOTEL GROUP  Cretan Malia Park και Agapi Beach και για φέτος στα  κορυφαία στο κόσμο για τη περιβαλλοντική τους πολιτική, αποσπώντας  το περιβαλλοντικό βραβείο “TUI Umwelt Champion Award”, του μεγαλύτερου στο κόσμο Τour Operator τη TUI.

Το Cretan Malia Park κατέλαβε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως και έλαβε το “TUI Umwelt Champion Award in Gold”, βραβείο το οποίο απονέμεται στα 10 πρώτα και που λαμβάνει για 14η συνεχόμενη χρονιά!  Στο Agapi Beach το οποίο κατέλαβε τη 19η θέση, απονέμεται το ‘TUI Umwelt Champion Award”, βραβείο το οποίο λαμβάνουν τα 100 πρώτα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται κάθε χρόνο, βάσει ειδικών περιβαλλοντικών μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, της τεκμηριωμένης φιλικής προς το περιβάλλον  πολιτικής που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία, αλλά και των ειδικών ερωτηματολογίων, στα οποία οι πελάτες εκφράζουν τη γνώμη τους, σε σχέση με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν.

Και τα δύο εν λόγω ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το ISO 14001, διεθνές σύστημα ποιότητας περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο