Τα νέα των μελών μας

Cretan Malia Park: Διεθνής Βράβευση με το TUI Holly

Το ξενοδοχείο CRETAN MALIA PARK του ομίλου SBOKOS HOTEL GROUP, βραβεύτηκε για άλλη μία χρονιά από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στο κόσμο TUI με το βραβείο TUI Holly, στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων για τα 7 ελληνικά ξενοδοχεία και το 1 κυπριακό που διακρίθηκαν ανάμεσα στα 100, έγινε στην Αθήνα.

Η διάκριση αυτή αναφέρεται στη ποιότητα των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που αυτά προσφέρουν στους πελάτες τους. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω ειδικών ερωτηματολογίων, τα οποία συμπλήρωσαν οι πελάτες της TUI, οι οποίοι διέμειναν στα 25.000 περίπου ξενοδοχεία που έχει στο πρόγραμμά της σε όλο τον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό ότι στα 16 χρόνια που υφίσταται ο θεσμός αυτός, μόνο 2 ξενοδοχεία απ΄ όλο τον κόσμο, έχουν κατακτήσει και για τα 16 χρόνια το βραβείο αυτό. Μεταξύ αυτών και μοναδικό από την Ελλάδα, είναι το Cretan Malia Park.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο