Τα νέα των μελών μας

Creta Maris: Τα Maris Hotels στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας «Clean up the MED» Καθαρισμός δύο παραλιών στην Κρήτη και μιας στη Σαντορίνη!

       undefined      undefined        undefined

 

 

«Clean up the MED»

70 εθελοντές-εργαζόμενοι των Maris Hotels, μαζί με εθελοντές-επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου συμμετείχαν, το Σάββατο 26 Μαΐου, στον καθαρισμό των παραλιών που βρίσκονται μπροστά από τα τρία ξενοδοχεία, κάνοντας πράξη το όραμα του Ομίλου, για αυθεντική φιλοξενία με υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση και επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort καθάρισαν την παραλία Καστρί / CretaMaris μέχρι και τον αρχαιολογικό χώρο «Καστρί». Οι εθελοντές-εργαζόμενοι του Santo Maris Oia Luxury Suites & SPA την παραλία «Μπαξέδες», ενώ οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Tui Magic Life Candia Maris, καθάρισαν την ακτογραμμή της Αμμουδάρας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου και άλλα ξενοδοχεία της περιοχής, συλλέγοντας συνολικά 50 σακούλες απορριμμάτων!

undefined

Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση, αποτελεί μέρος του πολυεπίπεδου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και Αειφορίας του Ομίλου, που έχει στον πυρήνα του, την ενθάρρυνση της συμμετοχής σε δράσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαρότητας και της ομορφιάς του παράκτιου και θαλάσσιου πλούτου της Μεσογείου, αλλά και της καμπάνιας «Clean up the MED», στην οποία συμμετέχουν χώρες της Μεσογείου.

Σχετικά με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και τα Maris Hotels:

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μεταξά, δραστηριοποιείται στον χώρο της φιλοξενίας από το 1975, όταν ο αείμνηστος Νικόλαος Μεταξάς, ξεκίνησε την λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου, Creta Maris. Ο Όμιλος, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο σήμερα τον κ. Ανδρέα Μεταξά, κατέχει και λειτουργεί τρία ξενοδοχεία τα: Creta Maris, Candia Maris και Santo Maris Oia, καθώς και το Creta Convention Center, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έντονη παρουσία και στον τομέα των ακινήτων. 

undefined

Σχετικά με την καμπάνια «Clean Up the MED»:

Από το 1995, η Legambiente, συντονίζει και προτείνει δράσεις, με τη συμμετοχή σχολείων, τουριστικών φορέων, ξενοδοχείων κλπ, σε συνεργασία με αρμόδιους τοπικούς φορείς από όλες τις χώρες της λεκάνης της Μεσογείου, για δραστηριότητες καθαρισμού παραλίες-ακτών και περιοχών φυσικού κάλλους, από οποιουδήποτε είδους σκουπίδια, που προκύπτουν από λάθος ανθρώπινες δραστηριότητες. Σε αυτή την καμπάνια «Clean Up the MED», κάθε χρόνο συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 1.500 τοποθεσίες, σε 21 χώρες της Μεσογείου, με σκοπό την απορρύπανση της Μεσογείου και με στόχο την παρακίνηση των κοινοτήτων να εργαστούν μαζί, για να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση. Οι ενέργειες της καμπάνιας, αναγνωρίζονται ως περιβαλλοντικές – εκπαιδευτικές και αποτελούν σημαντικότατο κριτήριο βράβευσης του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία». 

undefined

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/wZghpdOTLf 

Φωτογραφίες των ξενοδοχείων θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site:

http://www.maris.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο