Τα νέα των μελών μας

Creta Maris: Οι εργαζόμενοι του Metaxa Hospitality Group μέσα από τα μάτια των παιδιών τους

undefinedundefined

 

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group βράβευσε σε ειδική τελετή, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, τους μικρούς καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «ο γονιός μου στη δουλειά».

undefined

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2019. Τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό προσπάθησαν να αποτυπώσουν με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο τους γονείς τους εν ώρα εργασίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων «Workwithus, Dreamwithus, Growwithus», θέτοντας τα παιδιά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και του τρόπου που εκείνα βλέπουν την εργασιακή καθημερινότητα των γονιών τους. Με βασικό στόχο την καλλιέργεια της φαντασίας και με πηγή έμπνευσης τους γονείς τους, τα παιδιά ζωγράφισαν και αφηγήθηκαν τη δική τους ιστορία μέσα από τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τους γονείς τους στο χώρο εργασίας τους στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group. 

undefined

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είχαν τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Τα χρώματα, τα υλικά, το μέγεθος και τη σύνθεση του σχεδίου διάλεξαν τα ίδια τα παιδιά, χωρίς κάποιον περιορισμό. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού συλλέχθηκαν συνολικά 43 έργα, τα οποία στη συνέχεια αξιολογήθηκαν. Τα έργα που ξεχώρισαν βραβεύτηκαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Candia Maris.

Τιμώμενοι προσκεκλημένοι της τελετής ήταν όλοι οι μικροί καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φυσικά και οι γονείς των παιδιών, η ομάδα Διοίκησης του Ομίλου, καθώς και η κ. Μανταλένα Βόσνιακ Μελισσουργάκη, εκπαιδευτικός και καλλιτέχνης, η οποία μίλησε για την αξία και τη σημασία της ζωγραφικής για τα παιδιά. Η επιλογή των έργων που ξεχώρισαν έγινε από την ίδια, με κριτήρια  την ηλικία, τη φαντασία, τη θεματολογία, και το πόσο ολοκληρωμένο ήταν το έργο. 

undefined

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν ένα βιβλίο δώρο, καθώς και μια προσωπική επιστολή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Ανδρέα Μεταξά, με μήνυμα «Κάθε προσπάθεια μία ξεχωριστή νίκη». Τα τρία έργα που ξεχώρισαν βραβεύτηκαν με δωροεπιταγές από πολυκατάστημα παιχνιδιών αξίας 300€, 200€ και 100€ αντίστοιχα. Στο χώρο του ξενοδοχείου, εκτός από τη βράβευση των νικητών, ακολούθησαν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν ζεστή σοκολάτα, χυμούς καθώς και λιχουδιές.

undefined

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group συγκαταλέγεται στις ενέργειες επιβράβευσης του Ομίλου στους εργαζομένους του, καθώς δόθηκαν συνολικά 600€ σε τρεις οικογένειες εργαζομένων. Πέραν της συγκεκριμένης δράσης, ο Όμιλος προσφέρει επιπλέον στους εργαζόμενους του μια σειρά από πρόσθετες παροχές, όπως δωρεάν μεταφορά, δωρεάν σίτιση, στολές, επίδομα σύνταξης, καθώς επίσης δώρο γάμου, δώρο απόκτησης τέκνου, ειδικές τιμές για φίλους και οικογένεια και χρηματική επιβράβευση υπαλλήλου του μήνα και του έτους. 

Για το διαγωνισμό ζωγραφικής, τα τρία έργα* που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν είναι τα εξής: 

3ο βραβείο

undefined

Το τρίτο βραβείο κέρδισε ο γιος του κ. Καρουζάκη Σεραφείμ, Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου TUI Magic Life Candia Maris – 12 ετών

Το έργο ξεχώρισε γιατί αποτελεί ολοκληρωμένη απόδοση της ιδέας του διαγωνισμού, χωρίς κενά και με έξυπνη απόδοση του ρόλου του Διευθυντή «επίβλεψη από ψηλά όλων των λειτουργιών του ξενοδοχείου».

2ο βραβείο

undefined

Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η κόρη του κ. Κουκουμτζή Βάιου, Executive Chef του Creta Maris– 6,5 ετών

Το έργο ξεχώρισε γιατί η μικρή καλλιτέχνιδα σχεδίασε με μεγάλη ακρίβεια και αρτιότητα τον πατέρα της εν ώρα εργασίας. 

1Ο Βραβείο

undefined

Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο γιος της κ. Κόκκινου Λίτσας που εργάζεται στο σέρβις του ξενοδοχείου TUI Magic Life Candia Maris – 7 ετών 

Η φαντασία και η ιδιαιτερότητα του έργου αυτού, σε συνδυασμό με τον άρτιο σχεδιασμό του χώρου εργασίας της μητέρας του, είναι τα στοιχεία που έκαναν το έργο να ξεχωρίσει και να πάρει την πρώτη θέση. 

*Παρουσιάζονται μόνο τα έργα, ενώ τα ονόματα των παιδιών δεν αναγράφονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/t-WSsgoaSyLo 

Φωτογραφίες των ξενοδοχείων θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site: http://www.maris.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο