Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Convention & Golf Resort: Χρυσό Μετάλλιο ”Travelife” για το Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort υποστηρίζοντας τη νέα φιλοσοφία του ‘’Green Cretan All Inclusive’’ και στο πλαίσιο της οικολογικής του συνείδησης, βραβεύτηκε με Χρυσό μετάλλιο από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ‘’Τravelife’’.

Απαραίτητη προυπόθεση για την απονομή αυτού του μεταλλίου, συνιστά η αυστηρή τήρηση όλων των κριτηρίων αειφορίας, η ενθάρρυνση του συνόλου για συμμετοχή σε ανάλογες περιβαλλοντικές ενέργειες και η τήρηση των κρατικών διαδικασιών σχεδιασμού.Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς το Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο των οικολογικών ενεργειών του, τιμήθηκε με τη διεθνή πιστοποίηση  ‘’Green Key 2012’’.  Η αναγνώριση των προσπαθειών τους, κάνει περήφανους και ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο στη συνέχιση των ενεργειών τους για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

To ‘’Travelife’’ είναι ένα διεθνές σύστημα πιστοποίησης, το οποίο βοηθά ξενοδοχεία και καταλύματα, να βελτιώσουν τον τρόπο διαχείρισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών  θεμάτων. Εφόσον τηρούνται τα  αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του ‘’Travelife’’, απονέμεται ένα  Χάλκινο, Ασημένιο ή Χρυσό βραβείο.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο