Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: Το Metaxa Hospitality Group στην πρώτη γραμμή των δράσεων της «Blue Flag Mediterranean Week 2019»

                                                           

       undefined undefinedundefined

 

 

100 εθελοντές – εργαζόμενοι του Metaxa Hospitality Group, μαζί με εθελοντές – επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου συμμετείχαν, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, στην καθιερωμένη εθελοντική δράση καθαρισμού των παραλιών που βρίσκονται μπροστά από τα τρία ξενοδοχεία.

undefined

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort καθάρισαν τη βραβευμένη με το σύμβολο ποιότητας «Γαλάζια Σημαία», για 6η συνεχόμενη χρονιά παραλία Καστρί/Creta Maris, όπου μάζεψαν 48 μαύρες σακούλες με σκουπίδια, εκ των οποίων οι 46 περιείχαν φύκια, τα οποία θα πάνε για κομποστοποίηση. Επίσης, μάζεψαν 83 αποτσίγαρα, 27 καλαμάκια, 17 καπάκια μπουκαλιών, 12 μπουκάλια νερού/αναψυκτικών, 19 κομμάτια από σακούλες, 3 κομμάτια από δίχτυα αλιείας, 22 ποτήρια μιας χρήσης και άλλα απορρίμματα.

undefined

Οι εθελοντές  εργαζόμενοι του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa καθάρισαν την παραλία «Λιμανάκι Μπαξέδων» και μάζεψαν 20 σακούλες με κάθε λογής απορρίμματα, ενώ οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Tui Magic Life Candia Maris καθάρισαν την παραλία της Αμμουδάρας, μαζεύοντας αποτσίγαρα, καλαμάκια, καπάκια μπουκαλιών και ποτήρια μιας χρήσης.

Η ετήσια περιβαλλοντική δράση, έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εβδομάδας προστασίας της Μεσογείου “Blue Flag Mediterranean Week 2019” που υλοποιεί η διεθνής οργάνωση «Γαλάζιες Σημαίες» (Blue Flags), ενώ αποτελεί μία από τις δράσεις-ορόσημο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και Αειφορίας του Metaxa Hospitality Group, που έχει στο επίκεντρο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 undefined

Σχετικά με το Metaxa Hospitality Group:

Το Metaxa Hospitality Group, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε την λειτουργία του. Ο Όμιλος επενδύει στο χώρο της φιλοξενίας και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στον τομέα των ακινήτων. 

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/t-7kaLC6X5ny 

Φωτογραφίες των ξενοδοχείων θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site:

http://www.maris.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο