Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: Το αγαπημένο ξενοδοχείο των Άγγλων τουριστών!

undefined

 

Το βραβείο «Quality Award 2017» για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει απέσπασε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Creta Maris Beach Resort καθώς κέρδισε τα καλύτερα σχόλια των Άγγλων επισκεπτών του, μέσω του τουριστικού γραφείου Jet2holidays

undefined

Αυτή η σημαντική βράβευση βασίζεται στον εξαιρετικά υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όπως αυτός καταγράφηκε στην έρευνα ικανοποίησης πελατών του τουριστικού γραφείου. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως το Creta Maris βρέθηκε στην δεκάδα των πιο αγαπημένων ξενοδοχείων – συνεργατών του Jet2 holidays, που συμμετείχαν στην έρευνα! 

undefined

Το βραβείο παρέδωσε η Louisa Tsikouthe, Resort Manager του Jet2 Holidays για το Ηράκλειο και η Tracy Lea, Island Manager – Crete του Jet2 holidays στη διοίκηση του ξενοδοχείου την Τετάρτη 4 Ιουλίου. Οι εκπρόσωποι του γραφείου επισήμαναν τη σπουδαιότητα του βραβείου, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στο Νίκο Βλασιάδη, Διευθυντή του Creta Maris Beach Resort, και τον Μιχάλη Ρουσάκη Υποδιευθυντή του ξενοδοχείου, για την άριστη διοίκηση και τις έξοχες υπηρεσίες. 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/LW25HcSopo

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στην ιστοσελίδα:
https://www.cretamaris.gr/media-and-photo-gallery-crete-hotel/photos ###

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο