Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: «Γαλάζια Σημαία» για 5η συνεχή χρονιά!

undefined

 

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου,στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας δράσης «Blue Flag Mediterranean week» και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της βράβευσης, της παραλίας του Creta Maris Beach Resort με το σύμβολο ποιότητας  «Γαλάζια Σημαία». 

undefined

Με μήνυμα «Caring for the sea that unites us!» η Green Team του ξενοδοχείου, που απαρτίζεται από εργαζόμενους-εθελοντές, επισκέπτες-εθελοντές, μαζί με 40 μαθητές του νηπιαγωγείου «Τα ζουζουνάκια» καθάρισαν την παραλία Καστρί / Creta Maris. Στη συνέχεια τα παιδιά ενημερώθηκαν για το πως μπορούν να διατηρούν τις ακτές και τη θάλασσα καθαρή, ενώ στη συνέχεια η  ομάδα ψυχαγωγίας του Creta Maris, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.  

undefined

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης Αριστείδης Στρατάκης, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Θέμης Μουντράκης, η Λιμενάρχης Χερσονήσου Περισυνάκη Αθανασία, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου Γιώργος Μακρογιαννάκης, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Χερσονήσου, καθώς και ιατρός του Cretan Medicare, Δημήτρης Μπάτσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.