Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: ”Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο”

Με στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Κρήτης με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο οργάνωσε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ., ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή πελατών του ξενοδοχείου του, αλλά και εθελοντών που επιθυμούσαν να ενισχύσουν το μήνυμα της ημέρας. Η πρόσκληση ήταν ανοικτή σε όσους επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στην συμβολική αυτή ποδηλατοδρομία, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής των πελατών και του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Αναλυτικά η διαδρομή που θα ακολουθήθηκε συνολικής απόστασης 12 χιλιομέτρων, ήταν η ακόλουθη: Ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, εθνικός δρόμος έως τη διασταύρωση Καστελλίου, Άνω Χερσόνησος, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι, Κέντρο Χερσονήσου, Παραλιακός δρόμος, Creta Maris Beach Resort.

Η ποδηλατοδρομία με τίτλο “Go Green” εντάσσεται στο πρόγραμμα περιβαλλοντικών δράσεων του ξενοδοχείου μας και είναι η 6η που διοργανώνεται για αυτή την χρονιά.

Να αναφέρουμε πως το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον  Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο