Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: Δύο κορυφαία Βραβεία για το Creta Maris Beach Resort: «TUI Top Quality 2019» & «TUI Family Champion»

undefined

 

 

«Ποδαρικό» για τη φετινή τουριστική περίοδο έκανε το Creta Maris Beach Resort, λαμβάνοντας τα βραβεία «TUI Top Quality 2019» και «TUI Family Champion 2019» από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό TUI. 

Συγκεκριμένα, το «TUI Family Champion 2019» απονέμεται στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία της TUI, ενώ το «TUI Top Quality 2019» πιστοποιεί την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, το Creta Maris Beach Resort. 

                                             undefined          undefined

Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα δύο σημαντικά βραβεία, «TUI Top Quality 2019» και «TUI Family Champion 2019», προκύπτουν από τη βαθμολογία των ίδιων των επισκεπτών, στα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών τους

Σε συνέχεια των δύο σημαντικών βραβείων, ο κ. Νίκος Βλασιάδης, Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, δήλωσε σχετικά: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος, που για ακόμη μια χρονιά οι προσπάθειες της ομάδας του Creta Maris Beach Resort, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, όπως η TUI. Τα αυστηρά κριτήρια για την απονομή των βραβείων και το γεγονός ότι η τελική επιλογή είναι αποτέλεσμα της θετικής ψήφου των ίδιων των επισκεπτών μας, κάνουν τις δύο διακρίσεις αυτές, ακόμη πιο πολύτιμες και σημαντικές για εμάς!

undefined

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό για τον κοινό μας σκοπό: Χαρούμενους επισκέπτες, οι οποίοι επιλέγουν να επιστρέψουν ξανά στο ξενοδοχείο μας».

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο