Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: Διοργάνωση Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού από το Creta Maris Beach Resort

undefined

 

Με σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις», το «Creta Maris Beach Resort» διοργάνωσε το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, Εθελοντικό Καθαρισμό στην παραθαλάσσια περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου, σε συντονισμό με την «Let’s do it Greece», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού «World Clean up Day».

undefined

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα σύνολο δράσεων που έχει πραγματοποιήσει το Creta Maris Beach Resort τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του προγράμματος βιωσιμότητάς του. Με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, και τη βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου, το Creta Maris Beach Resort έχει θέσει τη βιωσιμότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων του στο πλαίσιο της δημιουργίας αξίας για την τοπική κοινωνία.

undefined

 

Εφοδιασμένοι με γάντια, καπέλα και σακούλες, περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι του Creta Maris και εθελοντές από όλη την Ελλάδα, προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό της παραθαλάσσιας περιοχής της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών. Συνολικά συλλέχθηκαν πάνω από 88 κυβικά απορρίμματα και 20 σακούλες ανακυκλώσιμων υλικών, βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα της τουριστικής περιοχής.

Αναδεικνύοντας τη σημασία του σεβασμού στο περιβάλλον και της διατήρησης του φυσικού κάλλους που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα  του τόπου, η παραθαλάσσια περιοχή των Γουρνών μεταμορφώθηκε ξανά σε μια όμορφη ζώνη περιπάτου και αναψυχής, απαλλαγμένη από απορρίμματα. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με τις δράσεις της «Let’s do it Greece», της Μεγαλύτερης Ταυτόχρονης Εθελοντικής Δράσης στην Ελλάδα, και αποτέλεσε μέρος της «World Clean up Day», της παγκόσμιας Δράσης καθαρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, ενώνοντας εκατομμύρια εθελοντές σε όλον τον κόσμο.

Ο κ. Νίκος Βλασιάδης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Creta Maris και διοργανωτής της δράσης δήλωσε σχετικά:

«Οι αξίες που υπηρετούμε στο Creta Maris μεταφέρονται στην τοπική κοινωνία και διαμορφώνουν το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Ακρογωνιαίος λίθος της δραστηριότητας μας είναι η ανάδειξη της Κρήτης ως βιώσιμου προορισμού. Ο εθελοντισμός και οι οργανωμένες προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το Creta Maris αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του ξενοδοχείου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή η δράση καθώς και όλες οι προηγούμενες αγκαλιάστηκαν από την τοπική κοινωνία και τους εργαζομένους του Creta Maris, και τους ευχαριστώ θερμά όλους για τη συμμετοχή τους.»

Φωτογραφίες θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/t-s0z3P1bjv5

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στην ιστοσελίδα:
https://www.cretamaris.gr/media-and-photo-gallery-crete-hotel/photos

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο