Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: «Δίνω αίμα, σώζω ζωή» Ημέρα αιμοδοσίας στο Creta Maris για 27η συνεχή χρονιά!

undefined

 

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και για 27η συνεχή χρονιά, το Creta Maris Beach Resort, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον, Ημέρα Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. 

undefined

Με έντονη διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και ένα μεγάλο χαμόγελο, η πλειοψηφία των εργαζόμενων και μελών της Διοίκησης του ξενοδοχείου εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην Ημέρα Αιμοδοσίας. Τελικώς, σαράντα (40) έλαβαν έγκριση από την υπεύθυνη γιατρό και συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

undefined

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ημέρα Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 από τη Διοίκηση του Creta Maris Beach Resort, με στόχο να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους, αλλά και την τοπική κοινωνία, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να προσφέρουν ένα δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη. Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των εργαζομένων του ξενοδοχείου οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της, όπως επίσης και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο