Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: 4 κορυφαίες διακρίσεις για το Creta Maris Beach Resort

undefined

 

Το Creta Maris Beach Resort για μία ακόμη χρονιά κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του και βραβεύτηκε από τους κορυφαίους tour operators JetHolidays και Apollo Travel και τις δημοφιλείς online ταξιδιωτικές ιστοσελίδες Holiday check & Hotels.com για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, με έμφαση στον τοπικό τρόπο ζωής.  

undefined

Συγκεκριμένα, το τουριστικό γραφείο Jet2 holidays, απένειμε στο Creta Maris το βραβείο «Quality Award 2018», ενώ ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Apollo Travel» βράβευσε το ξενοδοχείο με το «Gold Customers Choice Award 2018» για 4η συνεχή χρονιά. Οι δύο αυτές βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικά υψηλού δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου από τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης του Creta Maris, οι οποίες «αρίστευσαν» στις σχετικές έρευνες των Jet2 holidays και Apollo Travel.

undefined

Κα. Anne Taylor REP της Jet2 Holidays, κος Μιχάλης Ρουσάκης, Υποδιευθυντής Creta Maris Beach Resort, κος Νίκος Βλασιάδης, Διευθυντής Creta Maris Beach Resort, κ. Louisa Tsikouthe, Resort Manager της Jet2 Holidays για το Ηράκλειο, και η κα. Tracy Lea, Island Manager – Crete της Jet2 holidays

Παράλληλα, οι χρήστες των δύο κορυφαίων online ταξιδιωτικών ιστοσελίδων του Holidaycheck και του Hotels.com, ανάρτησαν εκατοντάδες εξαιρετικές κριτικές και επιβράβευσαν με εξαιρετικά υψηλή  βαθμολογία, 9/10 βαθμούς στο Hotels.com και 5,5/6 στο Holiday check το Creta Maris Beach Resort, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα πλέον αγαπημένα ξενοδοχεία.  

undefined

Με αφορμή τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, ο Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κος Νίκος Βλασιάδης, δήλωσε σχετικά:

«Η ψήφος εμπιστοσύνης που μας δίνουν οι κορυφαίοι του τουρισμού μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για τους επισκέπτες μας, που είναι το επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας.

Η ανάδειξη του Creta Maris Beach Resort ως ένα από τα πιο Αγαπημένα Ξενοδοχεία, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς της μεγάλης και δεμένης ομάδας του ξενοδοχείου μας, που κάθε μέρα με χαμόγελο δίνει τον καλύτερο της εαυτό, κάνοντας πράξη την Ελληνική Φιλοξενία.

Φωτογραφίες θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/t-KqMsFAEap1 

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στην ιστοσελίδα:

https://www.cretamaris.gr/media-and-photo-gallery-crete-hotel/photos 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο