Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resor: To Creta Maris Beach Resort ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

undefined

 

Μέσα από το  πρόγραμμα ανακύκλωσης σαπουνιών «Green Soap»

undefined

Το Creta Maris Beach Resort στα πλαίσια της ευαισθησίας που διαθέτει σε περιβαλλοντικά, αλλά και κοινωνικά θέματα, και με στόχο να γίνει ένα ξενοδοχείο μηδενικών αποβλήτων, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ανακύκλωσης σαπουνιών «Green Soap» της οργάνωσης «Καθαρά Χέρια».

Πιο συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Green Soap», το ξενοδοχείο συλλέγει όλα τα σαπούνια που δεν είναι πια κατάλληλα για χρήση και αντί να ακολουθήσει τη συνήθη διαδικασία των απορριμμάτων, με τις γνωστές περιβαλλοντικές συνέπειες, προχωρά στην ανακύκλωση αλλά και στη διάθεσή τους σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχει στην ανακύκλωση, μειώνοντας τα απορρίμματα που καταλήγουν στους Χ.Υ.Τ.Α. (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων), προστατεύοντας το περιβάλλον, στηρίζοντας την κοινωνία και ενισχύοντας τους κοινωνικούς φορείς και δομές Δήμων όπως τα κοινωνικά παντοπωλεία, που στηρίζουν οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά είδη ατομικής υγιεινής.

Η συμμετοχή του «Creta Maris Beach Resort» στο πρόγραμμα «Green Soap» αποτελεί μέρος της Αειφόρας λειτουργίας του ξενοδοχείου, με την οποία επιτυγχάνεται η απαραίτητη αρμονία μεταξύ της οικονομικής ανάπτυξης του ξενοδοχείου, του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. 

undefined

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Σχετικά με την οργάνωση «Καθαρά Χέρια»:

Η Clean hands είναι αδειοδοτημένη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα τη συλλογή, την επεξεργασία και τη διάθεση χρησιμοποιημένων σαπουνιών από ξενοδοχεία, για δωρεάν χρήση σε κοινωνικούς φορείς που έχουν ανάγκη από βασικά είδη ατομικής υγιεινής. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012, είναι στελεχωμένη από τεχνικούς εξειδικευμένους στην τεχνολογία των σαπουνιών.

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/J54ig3NuAj 

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site:

http://www.maris.gr/media/image-library.aspx

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο