Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Τον γύρο της Ελλάδας κάνει το έργο της Costa Nostrum μέσω του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και του προγράμματος Mistral

 

undefined

 

Πανελλήνιες διαστάσεις για ακόμα μία φορά έλαβε το έργο της Costa Nostrum, αφού διακρινόμενη ως “Καλή Πρακτική” στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Mistral του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., διαδόθηκε σε πάνω από 45 Μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες και portal) σε όλη την Ελλάδα.

Το “Πρωτόκολλο Πιστοποίησης για την Αειφόρο Ανάπτυξη και Διαχείριση των Παραλιών της Μεσογείου Costa Nostrum® – Sustainable Beaches”, συμπεριλήφθηκε στη συλλογή καλών πρακτικών “Good Practices collection in maritime economy for Mediterranean” που διέθεσε το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για τον προσανατολισμό των υποψηφίων του “Blue Prototype”.

undefined

Ο CEO και ιδρυτής της Costa Nostrum, κ. Βασίλης Ζησιμόπουλος, καθώς και ο ωκεανολόγος και μικροβιολόγος νερού επιστημονικός συνεργάτης του οργανισμού, κ. Αλέξανδρος Τρίγγος, ανέλυσαν το έργο και τον σκοπό της Costa Nostrum με τον λόγο τους να μεταφέρεται σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω των δημοσιεύσεων σε δεκάδες εφημερίδες και ενημερωτικά Portal.

Για να δείτε τις αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://cnsl.eu/0bafb

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο