Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Σύμβαση Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της Costa Nostrum ΕΠΕ

undefined

 

Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου προς τους δημότες του και τους επισκέπτες του και με κύριο στόχο την ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, την προστασία του περιβάλλοντος, την αύξηση της ικανοποίησης των τουριστών, καθώς και την προώθηση των αρχών του αειφόρου τουρισμού, ο Δήμος Ηρακλείου υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία Costa Nostrum ΕΠΕ για την πιστοποίηση της δημοτικής παραλίας του Καρτερού – Ακτή ως αειφόρος παραλία Costa NostrumSustainable Beach.

undefined

Ο Δήμος Ηρακλείου αναγνωρίζοντας ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον είναι υποσυστήματα ενός ενιαίου και ευρύτερου συνόλου, που συνεχώς αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται, αλλά και ότι το περιβάλλον είναι μια υπόθεση όλων μας που δεν περιορίζεται από δημοτικά όρια, γίνεται ο τρίτος δήμος κατά σειρά, μετά τον Δήμο Αγίου Νικόλαου και τον Δήμο Χερσονήσου, που υπογράφει σύμβαση συνεργασίας με την Costa Nostrum, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των πιστοποιημένων αειφόρων παραλιών συμφώνα με το διπλά βραβευμένο καινοτόμο πρωτόκολλο CostaNostrumSustainable Beaches, σε 11.

Η νέα αυτή συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή της Σύμβαση Συνεργασίας από τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Ινιωτάκη, και από τον κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Ιδρυτή της Costa Nostrum ΕΠΕ. Και οι δυο πλευρές δηλώσαν αισιόδοξες για τη νέα συνεργασία, η οποία πρόκειται να προσφέρει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση, προώθηση και ανάδειξη τόσο του παράκτιου οικοσυστήματος όσο και της Δημοτικής Παραλίας του Καρτερού – Ακτή. Παρών επίσης στην υπογραφή ήταν και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου κ. Μανώλης Φωτάκης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.