Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Sustainable Beaches 2021: Οι κορυφαίες αειφόρες παραλίες που επαναπιστοποιούνται

undefined

Για ακόμη μια χρονιά οι παραλίες της Κρήτης παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και η Costa Nostrum προχωράει στην ετήσια επαναπιστοποιήσή τους, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παγκόσμια ανάδειξη και προώθησή τους ως Αειφόρες παραλίες.

Το πιστοποιητικό “Costa Nostrum – Sustainable Beaches” αποδίδεται μετά από αντικειμενικό έλεγχο συγκεκριμένων αυστηρών κριτηρίων με σκοπό τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία (1 έως 4 ιππόκαμπους) στην κλίμακα αειφορίας της Costa Nostrum.

Το 2021, σε μια χρονιά ιδιαίτερα κρίσιμη για τον τουριστικό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς οι παραλίες της Κρήτης συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους λουόμενους.

Αν και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και τη φετινή τουριστική περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, η όλη διαδικασία καθυστέρησε χρονικά, τη δεδομένη στιγμή προχωράει με αμείωτο ενδιαφέρον και οι πρώτες αειφόρες παραλίες για την τουριστική περίοδο επανα-πιστοποιήθηκαν, ενώ πρόκειται να ακολουθήσει και η ανάδειξη και πιστοποίηση και άλλων παραλιών, αρχής γενομένης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η πιστοποίηση μιας ακόμα δημόσιας παραλίας, ως Αειφόρα Παραλία “Costa Nostrum – Sustainable Beach”.

undefined

Συγκεκριμένα οι πρώτες παραλίες για το 2021 που λαμβάνουν την επανα – πιστοποίηση ως “Costa Nostrum – Sustainable Beaches” είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

– Δημόσια Παραλία Akti Beach – Καρτερός, στον Δήμο Ηρακλείου (3 Ιππόκαμποι) – Φώτο 1

– Παραλία ξενοδοχειακής μονάδας Apollonia Resort & Spa (3 Ιππόκαμποι) – Φώτο 2

– Παραλία ξενοδοχειακής μονάδας Creta Maris Beach Resort (3 Ιππόκαμποι) – Φώτο 3

– Παραλία ξενοδοχειακής μονάδας Tui Magic Life Candia Maris (3 Ιππόκαμποι) – Φώτο 4

Είναι τιμή μας για ακόμα μια χρονιά να συνεργαζόμαστε με φορείς και διαχειριστικές αρχές που έχουν σαν κύριο γνώμονα την ανάδειξη των αειφόρων χαρακτηριστικών των παραλιών τους, την παροχή κορυφαίων παροχών στους λουόμενους επισκέπτες, καθώς και την ανάδειξη ενός αειφόρου τουριστικού μοντέλου.

Σας προσκαλούμε να βρείτε και να εξερευνήσετε τις πιστοποιημένες αειφόρες παραλίες Costa Nostrum – Sustainable Beaches, στον σύνδεσμο: https://costanostrum.org/el/beaches/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο