Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Συνεργασία Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου με την Costa Nostrum

 

undefined

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στην Costa Nostrum η αναγνώριση του έργου μας από φορείς του εξωτερικού, ειδικά όταν αυτό αποτελεί επιλογή προς υποστήριξη και ανάδειξη.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κύπρου (CCCI) επέλεξε, μεταξύ άλλων, το Πρότυπο Πιστοποίησης “Costa Nostrum – Sustainable Beaches” ώστε με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου να δημιουργηθεί μία crowdfunding καμπάνια για την Costa Nostrum, που θα συμβάλλει στη διάδοση του έργου και του οράματός μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στο έργο “Blue Crowdfunding” που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg MED 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), για την προώθηση της Γαλάζιας Οικονομίας.

undefined

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κύπρου, σε συνεργασία με τις διεθνείς εταιρείες “Loizou & Co” και “MAP Innovation”, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία της crowdfunding καμπάνιας της Costa Nostrum μέσω στοχευμένων δράσεων, όπως ενδεικτικά η επικοινωνία και το marketing, η δημιουργία προωθητικού υλικού και η διάδοσή της στα Social Media και τα ΜΜE.

Η καμπάνια θα πρέπει να έχει ξεκινήσει μέχρι το τέλος του Μαΐου 2021.

Νεότερες πληροφορίες, όπως και λεπτομέρειες για την καμπάνια, αναμένεται να γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο