Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Σεπτέμβριος – Νοέμβριος: Το φθινόπωρο… κάνουμε νέα σχέδια!

 

undefined

 

Αυτά είναι τα νέα της Costa Nostrum από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο.

Το φθινόπωρο για εμάς στην Costa Nostrum είναι μια εποχή που μας βρίσκει με στυλό και χαρτί ανά χείρας, σχεδιάζοντας τις κινήσεις της επόμενης δημιουργικής σεζόν.

Εκτός όμως από τα επερχόμενα σχέδιά μας, συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας.

Καταφέραμε λοιπόν με περηφάνια και πιστοποιήσαμε ως Αειφόρα Παραλία Costa Nostrum, ακόμα μία παραλία της Κρήτης και συγκεκριμένα της Αγία Πελαγίας στον Νομό Ηρακλείου σε μία άκρως γόνιμη συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου.

undefined

Τον Νοέμβριο, η ευρωπαϊκή μας παρουσία συνεχίζεται με δύο σημαντικά keypoints. Αρχικά, εκπρόσωποι από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Mistral μίλησαν σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον ιδρυτή της Costa Nostrum, κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο, που αξίζει να διαβάσετε.

Επίσης, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την αειφόρο στρατηγική μας στον ευρωπαϊκό χώρο είναι πως ένα άκρως σημαντικό κοινοτικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα το CAPonLITTER με αντικείμενο τη βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων στην παράκτια ζώνη, μας επέλεξε μεταξύ άλλων ως “Καλή Πρακτική”. Αυτή μάλιστα, ήταν η 3η φορά που η Costa Nostrum επιλέγεται ως παραδειγματική “Καλή Πρακτική” και διαδίδεται σε όλη την Ευρώπη προς εφαρμογή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού των ενημερώσεών μας για τον μήνα Δεκέμβριο, προτού αποχαιρετίσουμε το 2021!

Δείτε αναλυτικά το newsletter μας στο https://cnsl.eu/xpxfn

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο