Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: “Προτεραιότητες και προκλήσεις στην ανάπτυξη της θαλάσσιας οικονομίας στην Ελλάδα” – Συμμετοχή της Costa Nostrum στην Ημερίδα του ΕΛΚΕΘΕ

 

undefined

 

Η Costa Nostrum συμμετείχε στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) για την ενίσχυση της βιώσιμης εκμετάλλευσης των θαλάσσιων βιολογικών και άλλων πόρων στην Ελλάδα, στα πλαίσια δράσεων των έργων BLUEMED CSA, και MISTRAL, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021.

Βασικός στόχος της ημερίδας ήταν η ανάδειξη των εθνικών και περιφερειακών αναπτυξιακών προτεραιοτήτων και προκλήσεων στον τομέα της θαλάσσιας οικονομίας για την ενίσχυση των σχεδίων έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας στους τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής “Γαλάζια Ανάπτυξη”.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν ερευνητές και ερευνήτριες του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκπρόσωποι Ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, Υπουργείων και Περιφερειών, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και φορείς χρηματοδότησης.

Ο CEO και ιδρυτής της Costa Nostrum κος Βασίλης Ζησιμόπουλος, ήταν μεταξύ των εξεχόντων ομιλητών και αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχήμα πιστοποίησης για την αειφόρο διαχείριση και ανάπτυξη των παραλιών της Μεσογείου “Costa Nostrum – Sustainable Beaches”.

Η παρουσίαση της Costa Nostrum: https://youtu.be/VOwCZ7nWnJU

Όλη η ημερίδα: https://youtu.be/4Op7KFtJSMo

Το πρόγραμμα της ημερίδας: http://cnsl.eu/4836f

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο