Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Newsletter Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2023

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε για την Costa Nostrum θέτοντας σε εφαρμογή των σχέδιο επίτευξης των στόχων μας για το 2023.

Τον Ιανουάριο η Costa Nostrum επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Mission Ocean & Waters” που έχει ως σκοπό την αποκατάσταση των υδάτων του ωκεανού και των υδάτων μέσω της έρευνας, της καινοτομίας και της εμπλοκής των πολιτών σε αυτό.

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας γεμάτος δραστηριότητα για την Costa Nostrum. Ο μεγαλύτερος όμιλος διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων η Wyndham μας συμπεριέλαβε στον επίσημο κατάλογο των προμηθευτών της για το 2023. Επιπροσθέτως τον ίδιο μήνα, επιλεχθήκαμε να λάβουμε μέρος στο BlueInvest Readiness Assistance Program της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μία από τις 3 ελληνικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο κορυφαίο αυτό πρόγραμμα.

Στο τέλος του Φεβρουαρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Costa Nostrum, πραγματοποίησε παρουσίαση στα πλαίσια εκδήλωσης για την επιχειρηματικότητα και την Πράσινη Μετάβαση. Και τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι νιώθουμε την τιμή να σας ανακοινώνουμε ότι θα βρισκόμαστε στην μεγαλύτερη έκθεση για τον Τουρισμό παγκοσμίως, την ITE Berlin  που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Μαρτίου 2023.

Για να διαβάσετε το αναλυτικό newsletter, παρακαλώ πολύ, όπως πατήσετε εδώ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο δίμηνο!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο