Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Newsletter Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022

 

undefined

 

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για την Costa Nostrum, με τους δύο πρώτους μήνες να μας βρίσκουν κατά την εφαρμογή του ετήσιου πλάνου μας.

Ξεκινήσαμε κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και παρουσιάζοντας σε όλους τους ακολούθους μας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του 2021, ενός έτος που βρήκε τον τουριστικό κλάδο σε μεγάλη καμπή παγκοσμίως.

Στις αρχές του 2022, εντάξαμε στην μεγάλη οικογένεια των Αειφόρων Παραλιών Costa Nostrum τον πρώτο ξενοδοχειακό Όμιλο που πιστοποίησε τις παραλίες όλων των ξενοδοχειακών του μονάδων και νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την έναρξη αυτής της συνεργασίας.

undefined

Κλείνοντας το πρώτο δίμηνο του 2022, βρεθήκαμε καλεσμένοι του Greek Chef’s Club στην HORECA για να παρουσιάσουμε στο Gastronomy Forum τις αξίες της Αειφορίας που πρεσβεύουμε σε συνδυασμό με την ελληνική κουζίνα σε μια θεματική ενότητα για την Πράσινη Γαστρονομία και την Ποιότητα Ζωής.

Ανανεώνουμε το ραντεβού των ενημερώσεών μας για τον μήνα Απρίλιο, αποδεικνύοντας κάθε φορά ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε πιστοί στις υποσχέσεις μας.

Για να δείτε το newsletter μας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο https://cnsl.eu/news010222gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο