Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Η παραλία της Αγίας Πελαγίας εντάχθηκε και επίσημα στην μεγάλη Αειφόρα Οικογένεια της Costa Nostrum!

 

undefined

 

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σήμερα στην παραλία της Αγίας Πελαγίας του Δήμου Μαλεβιζίου έγινε η επίσημη τελετή ανάδειξης της παραλίας ως αειφόρα παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Στην επίσημη τελετή έπαρσης της σημαίας της Costa Nostrum παραβρέθηκε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Costa Nostrum, κ. Βασίλης Ζησιμόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας “ΜΑΕΔΗΜ”, κ. Ιωάννης Μαρής, καθώς και στελέχη φορέων της τοπικής κοινότητας.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου αντιλαμβανόμενος τη διαρκώς αυξανόμενη τάση σε παγκόσμιο επίπεδο για αναζήτηση αειφόρων τουριστικών προορισμών από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, αλλά και επισκέπτες της χώρας μας, προχώρησε στην πιστοποίηση, ανάδειξη και παγκόσμια προώθηση της παραλίας της Αγίας Πελαγίας ως αειφόρα παραλία, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρωτόκολλο Costa Nostrum – Sustainable Beaches.

undefined

Επιθυμία της ΜΑΕΔΥΜ είναι η αναβάθμιση, πιστοποίηση, ανάδειξη και παγκόσμια προώθηση και των υπόλοιπων παραλίων του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Αναμφισβήτητα, η σημερινή τελετή ανάδειξης και προώθησης της συγκεκριμένης παραλίας αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για την τουριστική πολιτική των διαχειριστικών αρχών της κάθε παραλίας, αλλά και των παράκτιων κοινοτήτων σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο