Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Η Costa Nostrum στην πρώτη γραμμή της ανάκαμψης του Τουρισμού

undefined

 

 

Ν’ αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.” (Καζαντζάκης, Ασκητική)

Ορμώμενοι από αυτό το πνεύμα στην πιο δύσκολη περίοδο της τελευταίας 30ετίας για τον κινητήριο “μοχλό” της ελληνικής οικονομίας, τον Τουριστικό Κλάδο, ο οποίος έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα από τη παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, αναλαμβάνουμε την δική μας ευθύνη ως Costa Nostrum, για να βάλουμε ένα μικρό «λιθαράκι» στην ανοικοδόμηση του τουριστικού οικοδομήματος θέλοντας να δώσουμε τόσο την απαραίτητη ώθηση, όσο και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε σε όλους τους Διαχειριστές των πιστοποιημένων Αειφόρων Παραλιών, με το πρωτόκολλο “Costa NostrumSustainable Beaches”, την δυνατότητα να επανα-πιστοποιήσουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για την καλοκαιρινή περίοδο 2020 όλα τα εν ενεργεία πιστοποιητικά για τις πιστοποιημένες παραλίες τους. Ένα ουσιαστικό ΔΩΡΟ για όλους αυτούς, που προσπαθούν να ανάψουν ξανά την “φλόγα” της ελπίδας για την ελληνική οικονομία.

Οφείλουμε ως εταιρεία, πέρα και πάνω από κάθε στρατηγική και εταιρική κοινωνική πολιτική, να φανούμε αντάξιοι αυτής της δύσκολης στιγμής και να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση, αλλά και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στους ιδιωτικούς και τους δημόσιους διαχειριστές των πιστοποιημένων παραλιών, να ξεκινήσουν ξανά την προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ανάπτυξης, έστω και με τα νέα δεδομένα που διαθέτουμε.

Τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται και προσθέτοντας ο καθένας μας έστω και μια πιθαμή θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε, όπως έγινε σε ανάλογες στιγμές στο παρελθόν. Άλλωστε η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε.

Δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρία, παρά μόνο για πράξεις. Ουσιαστικές, πρακτικές και άμεσες. Η Costa Nostrum στέκεται δίπλα σας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο