Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Η Costa Nostrum στην εκδήλωση της Ε.Ε για την Γαλάζια Οικονομία Blue Invest in Mediterranean 2019

undefined

 

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο όμορφο νησί της Μάλτας η εκδήλωση για την Γαλάζια Οικονομία Blue Invest in Mediterranean 2019 που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ποιο συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ).

Η Costa Nostrum ΕΠΕ ήταν ανάμεσα στις 20 εταιρείες από τον ευρύτερο Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό χώρο και η μόνη Ελληνική startup εταιρεία που συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή, μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης, και η οποία μέσω της υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας είχε την μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει το καινοτόμο πρωτόκολλο Costa NostrumSustainable Beaches σε ένα κοινό από 300 και πλέον άτομα. Το κοινό αποτελούταν από ειδικούς στο χώρο της Γαλάζιας Οικονομίας από 40 διαφορετικές χώρες, ενώ υπήρχε και συγκεκριμένη επιτροπή από επενδυτές που εξειδικεύονται σε επενδύσεις σε startup εταιρείες στον τομέα της Γαλάζιας Οικονομίας.

undefined

Τα σχόλια από την παρουσίαση ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικά για την συνέχιση και διάδοση στον χώρο της Μεσογειακής Λεκάνης του έργου της Costa Nostrum, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συναντήσεις με ενδιαφερόμενους επενδύτες και εν δυνάμει πελάτες από διάφορες χώρες.

Η εκδήλωση Blue Invest in Mediterranean 2019 πραγματοποιήθηκε για να φέρει σε επαφή της καινοτόμες επιχειρήσεις και την οικονομική κοινότητα για την βιώσιμη ανάπτυξη της Γαλάζιας Οικονομίας της λεκάνης της Μεσογείου, προστατεύοντας παράλληλα τους θαλάσσιους πόρους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο https://ec.europa.eu/maritimeaffairs/press/blueinvest-turns-mediterranean-kick-start-growth-ocean-economy_en

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο