Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Επιλέξτε την πρώτη αειφόρα παραλία στην Κύπρο!

 

undefined

 

Η crowdfunding καμπάνια μας για να δημιουργήσουμε την πρώτη πιστοποιημένη παραλία “Costa NostrumSustainable Beach” στην Κύπρο είναι γεγονός! 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της πρώτης crowdfunding καμπάνιας μας, με σκοπό να δημιουργήσουμε την πρώτη παραλία με επίσημη πιστοποίηση “Costa Nostrum – Sustainable Beach” στην Κύπρο, την οποία μάλιστα θα μπορείτε να επιλέξετε εσείς.

Μετά την επιτυχημένη πιστοποίηση παραλιών σε όλη την Κρήτη, σειρά παίρνει η Κύπρος, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες παραλίες της Μεσογείου.

Συμμετέχοντας στην διαδικασία μπορείτε να επιλέξετε την παραλία της που σας ενδιαφέρει να πιστοποιηθεί ως αειφόρα παραλία, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, και να στηρίξετε έμπρακτα την εξέλιξη του εγχειρήματος.

Σύνδεσμος καμπάνιας: https://cnsl.eu/ccamp

undefined

Η καμπάνια ξεκίνησε την Πέμπτη, 29/07/2021, και θα ολοκληρωθεί σε 33 ημέρες, την 31η Αυγούστου.

Δίπλα μας, σε όλη τη διάρκεια δημιουργίας και προώθησης της καμπάνιας, είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) το οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Blue Crowdfunding, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg MED 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) για την προώθηση της Γαλάζιας Οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

#makeCyprusSustainable

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο