Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Διεθνής Βράβευση της Costa Nostrum στο Διαγωνισμό MEDITERRANEAN HERITAGE OF HUMANITY

undefined

 

Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Αλγκέρο της Ιταλίας η τελετή βράβευσης της Costa Nostrum στο Διεθνές διαγωνισμό MEDITERRANEAN HERITAGE OF HUMANITY. Η Costa Nostrum κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

undefined 

Στόχος του Βραβείου MEDITERRANEAN HERITAGE OF HUMANITY είναι η έρευνα, η προώθηση και η επιβράβευση των καλύτερων έργων που αποσκοπούν στην προστασία και την αξιοποίηση της μεγάλης και εξαιρετικής ιστορικής, αρχαιολογικής, περιβαλλοντικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Μεσογείου. Έργα που περιλαμβάνουν βιώσιμες επιστήμες και τεχνολογίες για την ανάπτυξη των θαλάσσιων οικονομιών, που θέτουν τα θεμέλια για έναν πολιτιστικό, βιώσιμο και βιωματικό τουρισμό, έργα που περιλαμβάνουν την κοινωνική σφαίρα των κοινοτήτων και των εδαφών, προς ένα μέλλον καινοτομίας, αναζωογόνησης και ευημερίας με πλήρη σεβασμό των ανθρώπινων και περιβαλλοντικών πόρων.

undefined

Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Costa Nostrum κ. Βασίλης Ζησιμόπουλος, ο οποίος είχε την δυνατότητα να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για το έργο της Costa Nostrum.

undefined

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρεσβευτές της Αιγύπτου, Αλβανίας και Κροατίας οι εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και Οργανώσεων της Ιταλίας, ο Δήμαρχος του Αλγκέρο, καθώς και πλήθος κόσμου κυρίως από το τομέα του τουρισμού.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο