Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Αυτά είναι τα νέα της Costa Nostrum για τον Μάϊο και τον Ιούνιο!

 

undefined

 

Ακριβώς στην μέση του 2021, την ώρα που το καλοκαίρι έχει κάνει την είσοδό του, η Costa Nostrum συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της, ανανεώνοντας σημαντικές συνεργασίες με σκοπό την ανάδειξη της αειφορίας και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των Μεσογειακών παραλιών.

Λαμβάνοντας την “σκυτάλη” από το προηγούμενο άκρως εποικοδομητικό δίμηνο, η Costa Nostrum συμμετείχε σε συζητήσεις για το μέλλον του τουρισμό αναφορικά με την επίδραση της πανδημίας στον κλάδο, στην επιστημονική ομάδα του Flatod-19. Ακολούθησαν συνεντεύξεις και συμμετοχές σε διαδικτυακές ημερίδες με τον Μάϊο να ολοκληρώνεται βρίσκοντάς μας στο 1ο Πράσινο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας.

Αρχές Ιουνίου, ξεκινήσαμε την Πράσινη Υπογραφή μας στα πλαίσια του project #SaveTheBluePlanet που επίσης ξεκινήσαμε με σκοπό να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στον πλανήτη μας. Η Πράσινη Υπογραφή είναι μια πρωτοβουλία για την προσθήκη ειδικού σημειώματος στο τέλος κάθε email, προτρέποντας τον παραλήπτη να μην εκτυπωθεί, αλλά συγχρόνως προτρέποντας τον κάθε ένα να διαδώσει την συγκεκριμένη προσπάθεια.

undefined

Ολοκληρώνοντας τον Ιούνιο, συμμετείχαμε στο 3ο meeting για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα CAPonLITTER, στο οποίο παρουσιαστήκαμε ως Εφαρμοσμένη Καλή Πρακτική για την προστασία των ακτών από τα σκουπίδια και προταθήκαμε προς εφαρμογή στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Κλείνοντας είναι τιμή και χαρά να σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας μέσω του Ιδρυτή της Costa Nostrum στο TEDx Agia Pelagia, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο!

Για να διαβάσετε το πλήρες newsletter μας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, https://cnsl.eu/rllat .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο δίμηνο, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερα!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο