Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Αυτά είναι τα νέα της Costa Nostrum για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

 

undefined

 

Αυτά είναι τα νέα της Costa Nostrum για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Αποχαιρετούμε ένα ακόμα ιδιαίτερο καλοκαίρι με μεγαλύτερη αισιοδοξία και περισσότερους στόχους για την ερχόμενη σεζόν.

Αμέσως μετά το προηγούμενο άκρως εποικοδομητικό δίμηνο τον Μάϊο και τον Ιούνιο, ανακοινώσαμε τις παραλίες που επαναπιστοποιούνται ως Αειφόρες Παραλίες, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τον Αύγουστο θέσαμε σε εφαρμογή το σχέδιο για την πρώτη Crowdfundingκαμπάνια μας για την Κύπρο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε την πρώτη Αειφόρα Παραλία και ζητήσαμε από το κοινό να επιλέξει ποια θα είναι αυτή.

undefined

Επίσης, στα μέσα του Αυγούστου δημοσιεύσαμε μια παρέμβασή μας για τα απορρίμματα στις παραλίες και πως αυτά μπορούν και πρέπει να μειωθούν δραστικά. Τέλος, λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, με μεγάλη χαρά ανακοινώσαμε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με σκοπό να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό ένα νέο χρηστικό προϊόν το οποίο θα προέρχεται από την ανακύκλωση των αποβλήτων συσκευασίας, φιάλες PET, που θα έχουν συλλεχθεί από τις πιστοποιημένες αειφόρες παραλίες Costa Nostrum – Sustainable Beaches, που λειτουργούν από ξενοδοχειακές μονάδες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο δίμηνο, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερα!

Δείτε αναλυτικά τα νέα μας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://cnsl.eu/nk0hj

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο