Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Ανασκόπηση 2022

undefined

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό και θέτουμε τους νέους στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη και ανάδειξη του παράκτιου περιβάλλοντος.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αρχή του νέου έτους θα σηματοδοτήσει νέες θετικές εξελίξεις και πιστεύουμε ότι η Costa Nostrum θα αποτελέσει πυλώνα ανανέωσης και ρυθμιστικό παράγοντα για τις νέες επιχειρηματικές συνθήκες που διαμορφώνονται.

undefined

Με όλες μας τις δυνάμεις, θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για τις συνεργαζόμενες μας επιχειρήσεις, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τις παραλίες της Μεσογείου.

Επιπροσθέτως, θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες υποστηρικτές και ακολούθους μας, δημιουργήσαμε το πρώτο μας “πράσινο” δια δραστικό, ημερολόγιο των πιστοποιημένων Αειφόρων παραλιών Costa Nostrum. Θα ήταν χαρά μας να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να σας συντροφεύσει όλη τη διάρκεια του 2023!

Για να δείτε την ανασκόπηση του 2022, καθώς και το ημερολόγιο, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, https://cnsl.eu/rv23gr.

undefined

Σας Ευχόμαστε μια χαρούμενη Νέα Χρονιά, γεμάτη υγεία και προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

Η Ομάδα της Costa Nostrum

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο