Τα νέα των μελών μας

Costa Nostrum: Ανασκόπηση 2021

 

undefined

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό και θέτουμε τους νέους στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη και ανάδειξη του παράκτιου περιβάλλοντος.

Το 2021 ήταν μια ακόμη χρονιά κατά την οποία οι επιπτώσεις του κορωναϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, τόσο στον τουριστικό κλάδο όσο και στην παγκόσμια οικονομία. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, προχωρήσαμε αποφασιστικά σε νέες συνεργασίες, ανανεώσεις των υπηρεσιών μας και προσθήκη επιπλέον λειτουργιών.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αρχή του νέου έτους θα σηματοδοτήσει την αρχή θετικών εξελίξεων και πιστεύουμε ότι η Costa Nostrum θα αποτελέσει πυλώνα ανανέωσης και ρυθμιστικό παράγοντα για τις νέες επιχειρηματικές συνθήκες που διαμορφώνονται.

Με όλες μας τις δυνάμεις, θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για τις συνεργαζόμενες μας επιχειρήσεις, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τις παραλίες της Μεσογείου.

Για να δείτε την ετήσια ανασκόπησή μας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον σύνδεσμο: https://cnsl.eu/rev21.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο