Τα νέα των μελών μας

COSMOTE: Ήρθε το pαyzy pro για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που προσφέρει προβολή & δυνατότητα δημιουργίας cashback προσφορών

Το επόμενο βήμα έκανε το payzy by COSMOTE μπαίνοντας δυναμικά στον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με το νέο mobile app payzy pro.

Καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, ειδών καθημερινής ανάγκης, mini market, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, φούρνοι, φαρμακεία, ανθοπωλεία, γυμναστήρια, ακόμα και ταξί, είναι μόνο μερικές από τις πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων που ήδη συμμετέχουν στο payzy pro.

Με πολλαπλά οφέλη, το payzy pro έρχεται να γίνει σύμμαχος των επιχειρήσεων, να αναβαθμίσει την καθημερινότητά τους και να τους βοηθήσει όχι μόνο να προσελκύουν νέους πελάτες αλλά και να τους φέρνουν πίσω στο κατάστημα ξανά και ξανά.

Η πρωτοπόρα εφαρμογή payzy pro προσφέρει μοναδικά οφέλη και δυνατότητες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα:

Δημιουργία απεριόριστων προγραμμάτων επιβράβευσης cashback

Είναι η μόνη εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορεί μια επιχείρηση να δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης με επιστροφές σε ευρώ (cashback) για τους πελάτες της, όπως η ίδια θέλει και ανάλογα με τις ανάγκες της, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την ανταγωνιστικότητά τους.

Τα cashback που μπορεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση είναι απεριόριστα, ενώ δεν υπάρχει κανένα κόστος για την απόκτηση εξοπλισμού, καθώς παρέχονται δωρεάν η φυσική business VISA χρεωστική κάρτα και η δυνατότητα χρήσης της payzy pro εφαρμογής από 2 συσκευές κινητής της επιχείρησης που μετατρέπονται σε «τερματικά» αποδοχής πληρωμών με QR code.

Καθημερινή προβολή της επιχείρησης στους χιλιάδες χρήστες του payzy by COSMOTE 

Με το payzy pro μια επιχείρηση προβάλλεται δωρεάν στους χιλιάδες χρήστες που έχει σήμερα το payzy, ενώ στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται και η απόλυτη ευελιξία που προσφέρει, καθώς μια επιχείρηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσει, να επεξεργαστεί ή να απενεργοποιήσει το πρόγραμμα επιβράβευσης (cashback) που η ίδια δημιούργησε.

Άμεση είσπραξη των χρημάτων από τις συναλλαγές απευθείας στο κινητό

Οι επιχειρήσεις που εγγράφονται στο payzy pro, ανοίγουν επαγγελματικό ΙΒΑΝ λογαριασμό στην COSMOTE Payments. Σημαντικό όφελος για τις επιχειρήσεις είναι η άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττουν από την αγορά που κάνουν οι χιλιάδες χρήστες του payzy, καθώς το κινητό μετατρέπεται σε «τερματικό» αποδοχής πληρωμών μέσω της τεχνολογίας QR code και τα χρήματα που εισπράττουν κατατίθενται στον IBAN επαγγελματικό λογαριασμό τους στη στιγμή.

Οι πληρωμές γίνονται, εύκολα και με ασφάλεια, είτε μέσα από το payzy app του πελάτη ή απευθείας ανοίγοντας την κάμερα του κινητού του, σκανάροντας το μοναδικό QR code του επαγγελματία για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Δωρεάν συνδρομή για 2 μήνες

Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές του, το payzy pro παρέχεται εντελώς δωρεάν για τους δύο πρώτους μήνες και χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου.

Οι επόμενοι δύο μήνες διατίθενται με 50% έκπτωση και συνδρομή 10€/μήνα και στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή στο payzy pro θα ανέρχεται σε 20€.

Επιπλέον, παρέχεται στις επιχειρήσεις δωρεάν η φυσική business VISA χρεωστική κάρτα για να κάνουν τις συναλλαγές για την επιχείρησή τους.

0% προμήθεια ανά συναλλαγή για όλο το 2024

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κίνητρο για μια επιχείρηση να δοκιμάσει το payzy pro είναι ό,τι δεν χρεώνεται καμία προμήθεια (0%) ανά συναλλαγή αποδοχής πληρωμών μέσω της τεχνολογίας QR code για όλο το 2024.

Τι κερδίζει ο πελάτης

Οι χιλιάδες χρήστες που έχει σήμερα το payzy μπορούν να επωφεληθούν από τις καθημερινές προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του payzy pro.

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην payzy εφαρμογή τους, μπορούν να βλέπουν τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά τους και έχουν ενεργές cashback προσφορές. Η πληρωμή γίνεται μέσα από το payzy app ή απευθείας ανοίγοντας την κάμερα του κινητού τους, σκανάροντας το μοναδικό QR code που θα έχει δημιουργήσει ο επαγγελματίας για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Αυτόματα με την έγκριση της συναλλαγής, οι χρήστες θα βλέπουν και τα ευρώ που επιστρέφονται (cashback) στο payzy πορτοφόλι τους.

payzy cashback offer

Επιπλέον, έως και 29 Φεβρουαρίου, πληρώνοντας αποκλειστικά με QR code στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, το όφελος για τους χρήστες είναι διπλό: εκτός από την προσφορά cashback που έχουν ενεργοποιήσει οι επιχειρήσεις του payzy pro, όλοι θα κερδίζουν extra 5% payzy cashback.

Δώρο εγγραφής 15€

Οι επιχειρήσεις που θα εγγραφούν στο payzy pro από 09/02/24 – 23/02/24 θα κερδίσουν δώρο με την εγγραφή τους 15€ στον payzy pro IBAN λογαριασμό της επιχείρησής τους για να τα χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

Το payzy by COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες λειτουργικότητες που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, διευκολύνοντας τις καθημερινές τους συναλλαγές, με ασφάλεια, μέσα από το κινητό.

Το payzy pro είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας συνεχώς νέους συνεργάτες, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σύντομα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Όσες επιχειρήσεις θέλουν να εγγραφούν στο payzy pro μπορούν να το κάνουν εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο