Τα νέα των μελών μας

COSMOTE: Grow your Business – The Podcast

Μια νέα σειρά podcast επεισοδίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ξεκίνησε από την COSMOTE, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, που βοηθά τους επαγγελματίες να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να αναπτυχθούν. Το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές σε όλους όσους θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ξεχωρίσουν στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και ψηφιακό περιβάλλον.

Η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου Εύα Επιτροπάκη, αναλαμβάνει την παρουσίαση του podcast και τα πρώτα επεισόδια είναι ήδη στον «αέρα» σε όλες τις πλατφόρμες (Spotify, Apple podcast, Google podcast), ενώ νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα κάθε δύο εβδομάδες. Σε μια σειρά επεισοδίων που αποσκοπούν στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, καλύπτει θέματα όπως η στρατηγική χάραξη μίας επιχείρησης μέσω του εργαλείου business canvas, μιας συνοπτικής και πιο άμεσης εκδοχής του business plan, η προσέλκυση και ενσωμάτωση ταλέντων για την δημιουργία μιας δυναμικής ομάδας, καθώς και η ενίσχυση της online παρουσίας μέσω του Digital Marketing. Στα επόμενα επεισόδια του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, με καλεσμένους ειδικούς του marketing και της τεχνολογίας, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα όπως η σωστή αξιοποίηση των Social Media. 
Ακούστε τα επεισόδια στις πλατφόρμες: SpotifyApple ή Google

Ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας, δήλωσε σχετικά: «Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας προϊόντα, λύσεις αλλά και δράσεις που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας «πράσινης», βιώσιμης ανάπτυξης. Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί η COSMOTE εντάσσεται και το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, μέσω του οποίου, από το 2017, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 75.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών. Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, όπως το podcast, οι επιχειρηματίες μπορούν να εστιάσουν στις θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν, από οπουδήποτε και στον χρόνο που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να αντλήσουν έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα.»

Περισσότερα για το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST στο: https://www.growyourbusiness.gr/content/podcast

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο