Τα νέα των μελών μας

Cosmote: Δωρεάν σεμινάρια από την COSMOTE: Ένας κόσμος με περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις

undefined

undefined

 

H COSMOTE, μέσα από τη δράση #GrowYourBusiness, διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να βοηθήσει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες, που παρέχει η ψηφιακή εποχή.

Ήδη πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα & Ηράκλειο με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων.

Τα επόμενα δωρεάν σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν:

  • στη Ρόδο, την Τετάρτη 18 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Αίθουσα «Γεώργιος Β. Καραγιάννης» (η αίθουσα είναι ευγενική παροχή του Επιμελητηρίου)
  • στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 25 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο Horizon Blu

και προσκαλούμε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο να τα παρακολουθήσουν. 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.growyourbusiness.gr συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο