Τα νέα των μελών μας

COSMOTE: COSMOTE Fleet Tracker

undefined

 

 

Νέα προηγμένη IoT υπηρεσία για τη διαχείριση εταιρικών οχημάτων.

Την ανάγκη για πλήρη έλεγχο των οχημάτων της επιχείρησής σας, σε realtime, έρχεται να καλύψει η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker. Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete, που ειδικεύεται σε λύσεις διαχείρισης και τεχνολογίας συνδεδεμένων εταιρικών οχημάτων μέσα από μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα IoT. 

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σεμικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον Τουριστικό κλάδο και κατέχουν οχήματα κάθε τύπου,όπως πούλμαν, μίνι βαν, Ι.Χ. μηχανάκια, αλλά και τουριστικά σκάφη. Με τις προηγμένες δυνατότητες διασύνδεσης που παρέχει σε πραγματικό χρόνο, το COSMOTE Fleet Tracker βοηθά τις τουριστικές επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, ενισχύοντας, παράλληλα, την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων τους.

Επιπλέον, η COSMOTE σε συνεργασία με τη Fleet Complete, διαθέτει ειδική ομάδα συμβούλων πωλήσεων, που μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας στα πληροφοριακά συστήματα της κάθε επιχείρησης. 

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker 

undefined

Με την τοποθέτηση συσκευών τηλεματικής στον εταιρικό στόλο που διαθέτει, δίνεται η δυνατότητα στον επιχειρηματία να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη θέση, την κίνησή τους, τον χρόνο διαδρομής, καθώς και τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου. 

Επίσης η υπηρεσία παρέχει δεδομένα για την κατάσταση των οχημάτων, τη λειτουργία του κινητήρα ή ακόμα και την τάση της μπαταρίας.  

Η πλατφόρμα του COSMOTE Fleet Tracker καταγράφει και την οδηγική συμπεριφορά (τήρηση ορίων ταχύτητας, περιστατικά πέδησης και επιτάχυνσης), συμβάλλοντας στην υιοθέτηση ενός τρόπου οδήγησης πιο φιλικού προς το περιβάλλον. Επίσης, προωθούνται αυτόματα ειδοποιήσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή εκτάκτου ανάγκης.  

undefined

Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker παρέχεται μέσα από τρία προγράμματα, Basic, Standard και Advanced, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. H υπηρεσία παρέχεται με δωρεάν roaming εντός και εκτός ΕΕ όπως και δωρεάν εγκατάσταση και παραμετροποίηση από εξειδικευμένο συνεργάτη. 

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο